fbpx

Branitelji i ratni veterani su stupovi naše nacije, heroji koji su svojim žrtvama oblikovali povijest i budućnost naše zemlje.

Briga o braniteljima i ratnim veteranima nije samo moralna obveza, već i pokazatelj zrelosti i humanosti našeg društva. Naš cilj je osigurati da ovi hrabri ljudi dobiju poštovanje, podršku i priznanje koje zaslužuju.

⦁ Omogućiti ćemo redovitu i dostupnu psihološku podršku braniteljima, uključujući individualno savjetovanje i terapiju za one koji se bore s PTSP-om, depresijom ili drugim mentalnim zdravstvenim izazovima.

⦁ Raditi ćemo na povećanju svijesti i razumijevanja izazova s kojima se suočavaju hrvatski branitelji, kroz obrazovne kampanje i javne inicijative.

⦁ Osigurati ćemo prioritetan i kvalitetan pristup zdravstvenoj skrbi za branitelje, uključujući specijalizirane tretmane za ozljede i bolesti povezane s vojnom službom.

⦁ Razviti ćemo posebne programe koji pomažu braniteljima u pronalaženju posla ili prekvalifikaciji za nove karijere.

⦁ Poticati ćemo i podržavati programe koji promiču socijalnu integraciju branitelja, uključujući sportske, kulturne i rekreativne aktivnosti koje pomažu u izgradnji snažnih zajednica.